Det har varit en lång, härlig sommarvärme ända in på höstkanten vilket varit välbehövligt för många. Nu börjar däremot höstvindarna komma och med de kommer också förändringsvinar. Det händer massor just nu för Steg för steg, vi syns allt mer i olika sammanhang och får fler och fler följare på sociala medier. Det börjar bli en organisation att räkna med i kampen mot mobbningen och för en bra psykosocial miljö.

För mig personligen så händer det också en hel del nu, jag går ännu mer mot att bli sannare och lyssna mer på vad jag faktiskt vill och mår bra av. Här ingår något helt annat än vad jag idag gör och jag tar steg efter steg mot nya mål och bygger nya nätverk och vägar för att kasta mig ut i det okända.

Gör du vad du vill och mår bra av eller hänger du kvar i det som varit för att det är bekvämt? Har du provat att göra något annorlunda? Hur kändes det i så fall och fick det dig att vilja ta nya kliv, möta nya möjligheter eller kastade du dig rakt ut i det okända?

Jag går mer och mer mot att kasta mig ut för att göra vad jag vill – jag har vetat om det på ett intellektuellt plan länge men nu känner jag det ännu tydligare att det är vad jag vill. Jag vill inte stå still och vara kvar i en miljö som min kropp vill slå ifrån sig.
Så för mig är det dags att ta steget – hur är det för dig?